מורי..

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

27/02/2005 | 20:13 | מאת: אור

אני בת.. אני די בטוחה שיש לי הפרעות אכילה אבל זה לא משנה כרגע... לחברה שלי יש בולירקסיה.. אמרתי לה שיש לה שבוע להחליט אםהיא מתכוונת לקחת את עצמה בידיים או שאני מתקשרת להורים שמתכחשים לנושא וקצת מאירה את עיניהם.. אני לא יודעת איך לעשות את השיחה.. אור

אם זה כך, אין כלום מה לעשות. נפלת על הפרעת אכילה שטובי המטפלים יכולים להתמודד איתה שנים אצל מטופל בודד וללא הצלחה. אני לא חושב שאין טעם לפנות לאם, אבל כאיום זה ממש לא יעזור. תחום הפרעות האכילה הוא כל כך בעייתי שרק מטפלים מיומנים יכולם לעזור וגם זה לא תמיד. אל תאיימי עליה. בקשי ממנה לפנות לעזרה, שתיכן יחד, שלא תרגיש שהיא לבד בעסק. הסיכוי שהיא תסכים הוא החלט אפסי והיא כמובן תכחיש שיש לה בכלל בעיה ותאמר כמובן שהיא שולטת על זה ואין לה בעיה להפסיק מתי שתרצה, שזו כמובן אשליה עמוקה. עדכני אותי ככל הניתן. אני מקווה שעוד גולשים יאירו את עינייך.

מנהל פורום התנהגות בריאותית