מהו מוגלובין

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

09/02/2005 | 09:52 | מאת: נטלי

בשנים האחרונות אני נוהגת לתרום דם כל חצי שנה. אחרי כל תרומת דם אני מרגישה חזקה יותר, ערנית יותר, בריאה יותר. לכן החלטתי לקחת את זה באופן קבוע. בשנה האחרונה בכל פעם שהגעתי לתרום דם. בבדיקת המוגלובין שלי מראה שהמוגלובין שלי מאוד נמוך כמו למשל: פעם ראשונה היה 11 מוגלובין ולאחרונה היה לי 9 במוגלובין וזה מאוד הפתיע אותי כי אני בעלת מראה בריא וחזק. אין ספק שבעקבות זה הנשירה התחזקה בשיער, אני הרבה יותר עייפה וחלשה, לא רגועה . רציתי לדעת מה ניתן לעשות בעקבות זה? ובכלל מה זה מוגלובין בגדול? מאחר ולא מצאתי שום דבר בנושא באתר זה. בתודה רבה , נטלי

תוכלי לקרוא כאן על ההמוגלובין: http://www.infomed.co.il/glossary/g_1194.htm כאן תוכלי לקרוא על בעיות שונות: http://www.infomed.co.il/medtest1.asp?tID=8

11/10/2006 | 10:58 | מאת: לירונו'ש

היי! אני לירנו'ש אני בת 12... נתנו לנו בבית הספר עבודה על המוגלובין... רציתי לדעת עם תוכלו לפרט לי על זה...?!? האימל שלי לצורך[email protected] מקווה שתעזרו לי ביו'ש

מנהל פורום התנהגות בריאותית