תוצאות העישון לאחר גמילה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

02/08/2012 | 13:35 | מאת: .נעמה

הפסקתי לעשן לחלוטין כבערך חודש, תוכנית הגמילה שלי נמשכה כל משך השנה והיו ימים ושבועות שלא עשנתי כלל ורק בסופי שבוע עשנתי. כעת הפסקתי לחלוטין ויש לי ציפורניים מאוד מאוד צהובות, מגיעות לרמה של כתום. אומרים שזו תופעה של העישון, אך גם יכול להיות מהגזר שאני אוכלת. איך אני נפטרת מהצבע הזוהר הזה בציפורניים? יש דרך להאיץ את העלמותו?.

מעין הרעלת ויטמין A. זה אמור לעבור עם הזמן. האם את אוכלת גזר בכמות רבה?

04/08/2012 | 00:11 | מאת: נעמה

הייתה תקופה בהתחלת גמילת עישון שאכלתי גזר בכמות מוגזמת. שאז העור נהיה כתום כתוצאה מכך, כיום אני אוכלת הרבה פחות. אולי 2 גזרים ליום. [פעם זה היה יותר מ5]. צבע הכתום בפנים ירד מעט אך הציפורניים מאוד בוהקות.

13/10/2014 | 20:49 | מאת: חווה

מזה כחודש ידיי וכפות רגליי בגוון צהוב עקב אכילת יתר של גזר אין עדיין שיפור מה עלי לעשות

מנהל פורום התנהגות בריאותית