2 שאלות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

28/12/2011 | 14:39 | מאת: אורן

שלום רב. יש לי שני שאלות: 1)האם דוארדורנט יכול לגרום לזיהום בבית השחי?למה בתקופה האחרונה יש לי כמו גלים של כאבים בשני הצדדים בבית השחי. 2)כל פעם שאני יושן מעל 8 שעות אני קם נורא עייף רציתי לדעת האם זה טבעי או משהו שיכול להזיק לי? תודה רבה המשך יום נפלא אורן.

ולא דווקא זיהום. הגוף דורש את כמות המנוחה שלו ומשישנים מעבר לצורך יש כבדות, כאב ראש ואף ייתכן כאבים אחרים. אם זה לא מזיק זה מציק והגוף מאותת לך שהגזמת.

01/01/2012 | 19:47 | מאת: אורן

תודה רבה על התשובות עזרתה לי מאוד(:

מנהל פורום התנהגות בריאותית