תוסף מזון קו q אנזים 10

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

22/12/2011 | 12:15 | מאת: אהובה

1. גילי 69 אני נוטלת סטטין "סימוביל" 40 מ"ג, 1 כדור בערב. בריאותי תקינה (אין לחץ דם או סוכרת) 2.(שלא על דעת הרופא כי אם ע"פ המלצות בכתבות רבות:)-כמוסות קו קיו אנזים 10 במינון 100 מ"ג, 1 ליום, בבוקר. - איני יודעת אם המינון מתאים לי. האם אפשר לקבל הסבר והתייחסות למינון? תודה.

תחזוקתי של הגוף. זה המינון המקובל. כל מי שלוקח סטטינים, שהיום שומעים יותר ויותר על הנזק שלהם לכבד ופחות ופחות על התועלת, צריך שידע שיש לקחת את האנזים הנהרס. לא כל חולה מקבל את המידע בדבר הצורך לקחת את האנזים או בדבר הצורך להוריד מינון של התרופה.

מנהל פורום התנהגות בריאותית