אורך חיים בריא

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

17/03/2011 | 16:07 | מאת: עינת

שלום, אני בחורה בת 25, סטודנטית. אני עובדת בתור ברמנית בלילות וחיה את חיי הלילה. אני לא שומרת על אורך חיים בריא, אני שותה, מעשנת ובקושי ישנה. זה לא מפריע לי מאוד ללימודים כי אני לומדת 3 פעמים בשבוע אבל עשיתי בדיקות דם לאחרונה ויש לי כמה חוסרים. רופא המשפחה המליץ לי על מולטי ויטמין מינרל של סולגאר, ורציתי לדעת אם זה באמת יכול לעזור. אשמח לדעה נוספת תודה.

מתספים רק מה שחסר. אני מניח שאזכור השם סולגאר מצדיק מחיקה מפאת היותו פרסומת. אני נגד מולטיויטמין. לרוב יש בו מעט מכל דבר, לרוב הדברים שבו סותרים. יש לקחת רק מה שצריך ולא לזרוק כסף סתם. עצה של רופא לקחת מולטיויטמין היא עצה חסרת אחריות וכיום אפילו די מטופשת.

מנהל פורום התנהגות בריאותית