עייפות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

05/11/2010 | 15:01 | מאת: ליבא

במשך שנים שתיתי קולה בכמויות גדולות ומזה חודש נגמלתי אך אני כל הזמן מרגישה עייפות וחולשה ורציתי לדעת אם יש קשר בין הדברים? ואם כן כמה זמן זה יימשך? תודה

הענק של הסוכר, זה רק עניין של זמן שהגוף יתרגל לחיות ללא הרעל הלבן והעניינים יתאזנו. אם העייפות אינה חולפת, שווה לבדוק חוסר בויטמין B12 ובכלל לבדוק אם הכל תקין דרך בדיקות דם. עייפות זה מצב לא תקין, מציק ומשבש סדרי חיים.

29/05/2011 | 23:50 | מאת: חלי

כזה של עייפות בלתי פוסקת בעקבות כנראה אורח חיים לא בריא. הייתי עייפה אפילו שקמתי בבוקר אחרי שינה מאוד ארוכה והלכתי לעשות בדיקות דם ובאמת שה B12 שלי והויטמין D ועוד הרבה אחרים היו על הפנים. התחלתי לקחת לאחרונה מולטי ויטמין מינרל VM-2000 של סולגאר והוא מאוד עזר לי. אני מרגישה שינוי. תבדקי שאין לך חוסרים משמעותיים כי הרבה פעמים זה קשור לזה ואז את יכולה לטפל בזה דיי בקלות. העיקר לא להלחץ..

מנהל פורום התנהגות בריאותית