פירות וירקות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

24/04/2009 | 09:58 | מאת: אבי

שלום אני בן 25 לא אוכל ירקות ופירות כלל מגיל קטן מאוד. גובה 1.82 משקל 70 רציתי לדעת אם יש אילו בדיקות שאני צריך לעבור ? האם יש איזהו נזק או סכנה בכך שאני לא מודע לו בהווה או בעתיד איך אדע? האם בספרות הרפואית מוכרת תופעה כזאת ומה השלכותיה? האם יש אילו תוספים או דברים שאני צריך לקחת? (אין מצב שאני אוכל פירות וירקות ניסיתי וזה בלתי אפשרי) נ.ב אני סובל מחרדות דיכאון עייפות חוסר קשב וריכוז מאז שאני זוכר את עצמי האם זה אומר משהו?

מן הסתם אתה סובל מחוסרים כלשהם. כדאי לעבור בדיקות דם כלליות ולוודא חוסרים בויטמינים ומינרלים. אין ממש טעם לעבור סתם בדיקות. רופא יוכל לכוון לבדיקות מתאימות. יש לעבור את הבדיקות בהקדם. אין טעם לסבול סתם ממה שאתה מתאר משום שזה סבל אמיתי וקשה. אני לא מבין למה זה בלתי אפשרי לאכול פירות וירקות. אבל אם זה באמת קשה, למה לא לקחת מולטיויטמין?

11/08/2009 | 23:22 | מאת: nat

היי אבי אני רוצה להמליץ לך על מוצר מדהים ואולי יעזור גם לך אם תגלה עיניין, אשמח להעביר לך את המידע למייל האישי שלך בברכה, נטלי

מנהל פורום התנהגות בריאותית