קור יתר על המידה בחורף

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

05/12/2004 | 13:17 | מאת: בושמת

שלום רב, רציתי לשאול מדוע קר לי יתר על המידה בחורף? -למשל בזמן השינה אני מתכסה ב-7 שמיכות, בזמן שלבני משפחתי מספיק 2-שמיכות,(בכל החדרים קר באותה מידה). -יכול להיות קשר לזה שאני לא אוכלת בשר, או שזה מיתוס? -הדבר מקשה עליי אף יותר כשאני רוצה לצאת מהבית,מה אני צריכה לעשות?,האם אני סובלת מבעיה בריאותית כלשהי? -האם אני צריכה לעבור בדיקת דם כדי לאבחן את התופעה? אנא עיזרו לי לטפל בבעיה כדי שאוכל לתפקד רגיל,בחורף בקיץ באביב ובסתו. תודה בושמת

אבל זה נשמע כמו סוג של אנמיה. את לא אוכלת בשר בגלל צמחונות? כדאי לך בהחלט לבדוק את רמת הברזל שלך.

מנהל פורום התנהגות בריאותית