מקווה שזה המקום..

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

19/07/2008 | 11:14 | מאת: ליהי

בשבוע -שבבועיים אחרונים אני מרגישה עייפות מתגברת, גם כשאני קמה אני מרגישה שאני יכולה לחזור לישון עוד כמה שעות לעייפות מתלווים חלומות עמוקים (לא סיוטים כלל) שפשוט קשה לי "להתעורר מהם" קרה לי למשל אתמול שישנתי 11 שעות, הייתי ערה 4 וחזרתי לישון עוד 3 שעות והלילה כמובן כבר היה בהפרש של כמה שעות וכל זה,לא הפריע לי שוב לישון 10 שעות עד הבוקר יש לי אומנם אנמיה, אך אני נוטלת כדורים למעלה מחודש וזאת לא ההפעם הראשונה שיש לי אנמיה קלה ואני משלימה עם תוספים. אני לא חושבת שהשינה העמוקה נילוות לאנמיה.. ממה יכול להיות שנובעים החלומות העמוקים האלה שקשה להתנער מהם? זה ממש כאילו אני חיה בחלומות ולא נשארת ל אנרגיה לתפקודי יום יום... אשמח לכל תשובה או להכוונה

בבדיקות דם נרחבות יותר. סוג כזה של עייפות יכול להעיב מאוד על חיים נורמליים. אנמיה אמנם מעייפת, אבל לא ברמות כאלה. ואם כן, היא כלל וכלל לא קלה.

מנהל פורום התנהגות בריאותית