האם יש בעיה?

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

04/12/2007 | 20:31 | מאת: ליאור

א.נ. אני אדם לא צעיר (אך עדיין לא זקן מאוד), פעיל, קצת רזה (כנראה תורשתי), מטופל ב-4 תרופות. בתחום אחד (בו אינני מטופל), תוצאות בדיקות הדם שלי נראות לי לא כל כך טובות. המוגלובין A1c ברמה של 6 (גבול עליון תקין, כידוע - 6.1), וסוכר בדם 95 (גבול עליון תקין, כידוע - 100). האם תוצאות אלו מצביעות על בעיה? האם הן מחייבות שינוי הרגלי התזונה שלי (שהם כיום, למיטב ידיעתי, טובים למדי)? או האם צריך לעבור עליהם לסדר היום? תודה מראש וחג שמח. ליאור

בכח מקרה, 6 זה בסדר וסוכר 95 זה מצוין. משום מה, אנשים מודדים עצמם כל הזמן לעומת הטווחים של קופת החולים ומגלים שהם קרובים להיות חולים. תנוח דעתך, שלפחות בתחום הזה בריאותך תקינה.

05/12/2007 | 22:43 | מאת: ליאור

הגבול העליון הוא 6.1 (ולא 7), עפ"י דף הבדיקות של קו"ח שתוצאותיו בידי. בדבריך נרמז שהטווחים של קו"ח אינם מקובלים עליך. האם הבינותי נכון? אם כן, אילו טווחים "אמיתיים" יותר יש לך לעניין זה, ומניין הם נלקחים ומה בסיסם האובייקטיבי או המדעי? רק בריאות וחג שמח. ליאור

26/12/2007 | 16:15 | מאת: winner

יתכן ואחכה עד תום הסטאז . אראה איך הדבר יהיה יותר מקצועי.

מנהל פורום התנהגות בריאותית