מיצים ללא סוכר

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

17/11/2007 | 13:54 | מאת: kelly

שלום..רציתי לדעת בקשר למיצים כמו פטל ללאא סוכר, אני שותה לרוב מיים ומוסיפה לזה איזה סירופ ללא סוכר רציתי לדעת אם זה שונה אם אני יישתה מיים בלי תוספת של מיץ? תודה=]

הוספה של תרכיז ללא סוכר זה בהכרח שתיה של ממתיק מלאכותי מפוקפק. מממתיק שכזה הייתי מתרחק כמו מאש.

21/12/2007 | 10:58 | מאת: א.

שלום, אבל מים סתם (בכמות משמעותית, כמובן) לגמרי לא טעימים לי. אז היית מציע לי לוותר על סלידתי מהם ובכל זאת לשתות אותם, במקום מיץ דיאטטי? איזה טעם יש לחיים כאלו, בהם אשתה מים שלגמרי אינם טעימים לי? א.

מנהל פורום התנהגות בריאותית