שאלה דחופהה בבקשה תביאו לי תשובה מהר

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

14/11/2007 | 17:23 | מאת: ליאנושש :)

אם אני לא יאכל כלום ב14.11 בשעה 17:00 עד ל15.11 בצהריים יאכל רק צהרים ואחרי זה לא יאכל כלום עד 16.11 בשעה 11:00 יש מצב שאני ירד קילו או משהו בסביבות? כמה בערך קילו אני ירד? ואני יודעת שזה לא בריא אבל אני חייבת לדעת תודה מראש ליאנושש:)

בצום מאבדים מהר משקל בגלל התייבשות ולא בגלל חוסר במזון. אם המטרה היא התערבות כלשהי ולאחר מכן חזרה למוטב, אז ניחא. כדאי שזה יהיה רווחי.

16/11/2007 | 16:53 | מאת: ליאנושש:)

למרות שלא בידיוק עזרת לי ירדתי את הקילו שרציתי :) תודה בכל זאת

מנהל פורום התנהגות בריאותית