מורי,

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

11/11/2007 | 08:20 | מאת: winner

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3469177,00.html תראה...

נושא הכתבה. מאחר והפגיעה של הסטטינים היא פגיעה מרושעת, יש כל הסיבות בעולם להמנע מהם. מי שעדיין לא נפגע הרי ייפגע בהמשך. סטטינים לא מפסיקים יום אחד סתם כך ומרוששים חברות ענק ואלפי עובדים על תרופה בודדה. רשומות היום 13,000 תרופות ומעולם לא היו רווחי ענק כאלה מתרופה אחת שלא מרפאת דבר ועוד גורמת נזק. מאחר ואני לא ממהר להיכנע לגניבות דעת שכאלה, אני לא מסכים להיכנע לזה ולרופא שלי שהציע לי, אני שולח אותו לקחת את זה בעצמו.

מנהל פורום התנהגות בריאותית