עודף סידן

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

31/07/2007 | 17:04 | מאת: תמר

שמעתי שיכולה לקרות תופעה של עודף סידן בגוף. כיצד זה יכול לקרות? אם אדם צורך הרבה סידן או שזה משהו שמשתבש בחילוף החומרים בגוף?

אבל האמריקאים כבר ימציאו מחלה תואמת לזה כדי שמישהו ירוויח מתרופה תואמת. יש בעיה אחרת: שתיה מוגזמת ואפילו מתונה של משקאות ממותקים ומוגזים גורמת לחומציות בגוף. החומציות נסתרת ע"י הגוף בהוצאת סידן מהעצמות משום שהסידן בסיסי. עודף הסידן המסתובב בגוף יוצא בשטיפה מהכליות ובדרך יוצר אבנים. נסכם: שתיה מתוקה ומוגזת גורמת לחומציות. חומציות גורמת למחלות. החומציות גורמת לדלדול העצם ולאבנים בכליות ולאוסטיאופורוזיס של זקנים בנערים ונערות. פשוט מדהים.

31/08/2007 | 22:18 | מאת: גנאל

שלום רב לביתי בת ה 48 אובחן עודף סידן המליצו לה לעשות ניתוח האם ישנן דרכים אחרות לטיפול כדי להמנע מניתוח ? כלומר דיאטה / כדורים וכו' יום טוב

03/08/2007 | 23:58 | מאת: אביבה

אני מציעה לך לשאול בפורום 'רפואת משפחה' וגם בפורום "בעיות הורמונליות..". בניגוד למורי אני קראתי ו גם שמעתי על בעיה של עודף סידן, גם בעצמות, גם בדם, גם בשתן.

לא יותר פשוט להביא קישור לרווחת הקוראים?

מנהל פורום התנהגות בריאותית