אשמח לעצתך

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

20/07/2007 | 16:20 | מאת: אבג

שלום אני בת 55. יש לי בעייה במסתמים. יש צורך בניתוח, אך בשל הסיכון הרב אני דוחה בינתיים. בחודשים האחרונים כדי לחזק את עצמי התחלתי לקחת- בקר אומגה 3 - מולטיויטמין - ובערב סימבקור -ושום. הכולסטרול שלי 150 עם בעיות לב רצוי 100 מה דעתך? זאת בנוסף לדרלין ואטקנד.

של רק התנהגות בריאותית, אלא משהו המצריך התערבות כירורגית. מצד שני, למה את לוקחת סטטינים (סימבקור)? אמרו לך 100 משום שזו החלטה שנועדה להעשיר את חברות התרופות. 150 בגילך זה יותר מנורמלי והוספת תרופות מזיקות כמו סטטינים זה יותר מכיסוי תחת. לגבי האומגה 3 - את לוקחת מעט מדי. אחד בכל ארוחה היה אפקטיבי יותר.

21/07/2007 | 11:53 | מאת: אבג

אפסיק לקחת סימבקור. בבקר אני לוקחת דרלין ומולטי ויטמין וכן אומגה 3 - האם להמשיך עם המולטי? בערב אני לוקחת דרלין אטקאנד ושום, אוסיף לזה אומגה, האם להמשיך עם תוספת שום? מאד מודה לך על הכוונתך. את התוספות התחלתי לקחת בחודשים האחרונים משום שלאחרונה אני לא מרגישה טוב בגלל המסתם. ברור שזה לא פותר את הבעיה, ועלי לעבור ניתוח (אמאלה..) אבל חשבתי שבמצבי זה יחזק אותי. שוב תודה מקרב לב.

מנהל פורום התנהגות בריאותית