שומנים בדם

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

05/07/2007 | 07:44 | מאת: יואל

שלום רב, אני בן 53. בריא באופן כללי. בבדיקות דם שעשיתי, יש לי כולסטרול רע נמוך מתחת לנורמה (66) כולסטרול טוב גם נמוך אבל שומנים בדם בערכים מאד גבוהים. האם אין קשר בין הכולסטרול הרע לשומנים בדם? מה עושים כדי להוריד בדחיפות את השומנים בדם? תודה

אבל טריגליצרידים יותר מהכולסטרול מראה על צורת האכילה שלך. צריך באמת להוריד את השומנים בדרך של הפחתת כל שומנים הרעים כמו שומנים צמחיים, להוציא לחלוטין ובכל צורה אפשרית את המרגרינה מהתפריט ולדבוק בשמן זית, אומגה 3, חמאה במתינות ורק חמאה, טחינה ואבוקדו. מה מצב הסוכר?

05/07/2007 | 22:28 | מאת: אהובה

גש לרופא המשפחה שלך, שיבדוק את הנתונים כולם, יחליט אם יש צורך בטיפול תרופתי, או שיחליט בנתיים להפנותך לתזונאית . יתכן שימליץ גם על פעילות גופנית כזו או אחרת, בכל אופן הוא הכתובת הראשונית. עצות באינטרנט לא יכולות לבוא במקום ... כל טוב

תרופתי לפני פעילות גופנית ודיאטה.

מנהל פורום התנהגות בריאותית