ויטמינים

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

22/06/2007 | 02:59 | מאת: אבי

בהמשך למה ששאלתי אתמול ושאלת למה אני שואל רק על חוסר בויטמין סי ולא באחרים ובכן לקחתי את ויטמין סי רק כדוגמא לשאלה אם יכול להיות מצב שבטוח אני לא צורך את הכמות המומלצת ובכל זאת אין לי חסר. לגבי מה ששאלת אם אני נגעל מירקות התשובה היא כן. את רוב הירקות אני לא אוהב ובחלק מהמקרים אפילו נגעל. רציתי לדעת אם אתה יכול לתת לי איזה עצה מה לעשות כדי לא לפגוע בבריאותי בעתיד?

אם אתה שואל האם כדאי לקחת תוסף כלשהו אומר רק מה שאמרתי מאז ומתמיד: לך עשה בדיקות דם ואם חסר משהו, תסף אותו. אם אתה לא חולה, כנראה עדיין לא חסר כלום. לגבי כל שאלה חדשה, הוסף אותה לשרשור ואל תפתח שאלה חדשה.

מנהל פורום התנהגות בריאותית