שתיית סודה והחזרת הסידן

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

12/06/2007 | 23:17 | מאת: שרה

שלום.קראתי עכשיו תשובה שכתבת למישהי לגבי שתיית סודה. אני שותה סודה כבר שנים. התייחסתי אליה תמיד כאל משקה המקביל למים (אני שותה 8 כוסות ביום). לפי מה שאתה כותב עלולה להיות לי בעיה של מחסור בסידן. מה לעשות, האם לקחת תוספי סידן? יש בדיקה כלשהי כדי לראות אם יש מספיק סידן בגוף? האם להפסיק לשתות סודה ולנסות לעבור למים? (אני לא מסוגלת לסבול את הטעם שלהם ובזכות הסודה אני מקפידה לשתות הרבה). בברכה,שרה.

גורעים ממאזן הסידן בגוף. כדאי להמנע מהם או לפחות לצמצם.

20/07/2009 | 04:05 | מאת: אביאור

שלום.מה לגבי שתיית מים שאני הופך אותם למוגזים על ידי מכשיר דוגמת סודה קלאב? האם יש מגרעות ו/או יתרונות? תודה,אביאור

מנהל פורום התנהגות בריאותית