אכילת פיתות ורעב תמידי

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

12/05/2007 | 15:40 | מאת: אלי

שלום, אני בגיל 21 ואוכל מידי יום פיתה ובשר.חשוב להדגיש- במשך יום ויום אני אוכל פיתות.אני במבנה גוף בריא ואני רזה ולא " מלא" בכלל. שאלתי- האם ישנה השפעה לטווך הארוך על אכילת פיתות או שמא השפעה לטווך הקרוב ? מדוע אני לא עולה במשקל ולא משמין ? שאלה אחרת- אני נמצא במצב שאני רעב כמעט כל שעתיים.הבטן מקרקת ואני אוכל תמיד ,ותמיד במצב של רעב למרות שאני ניזון ואוכל טוב. מה הסיבות? תודה רבה , אלי.

אלה לא חייבות להיות פיתות. זה יכול להיות כל לחם, תפוח אדמה או אורז ואף פסטה. הנזק אולי לא יתגלה עכשיו, אבל אכילת יתר של פחמימות תתרום בסופו של דבר להשמנה ואולי גם לסוכרת. בגילך יש לך עדיין מטבוליזם טוב וכדאי שתגוון קצת את מקורות המזון שלך.

מנהל פורום התנהגות בריאותית