צריך דיאטה מלאה לכל השבוע

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

26/03/2007 | 23:28 | מאת: אמיר

אני צריך דיאטה שלאה לכל השבוע מה לאכול בבוקרומה בצהריים ומה בערב לכל ימות השבוע תודה

לא מתאר לעצמי שיש אדם אחד בעולם העוקב בדקדקנות אחר דיאטה מדויקת וקפדנית. זה לא שאני מציע להתפרע, אבל יש כללים לאכילה נבונה ודיאטנית נבונה תתן לך שפע מהם. בכל מקרה, יש להמנע כמו מאש ממרגרינה, ממלח רגיל, ממתיקים מלאכותיים וכך הלאה.

27/03/2007 | 11:23 | מאת: ע

אמיר, אף תזונאית רצינית ואחראית, בכל פורום שהוא באינטרנט , לא תיתן לך תפריט אישי בלי להכיר אותך ובלי לדעת את כל הנתונים הרפואיים שלך ואת גילך, ואת סגנון חייך וכיוצ"ב אם יש הצדקה, רופאת המשפחה יכולה להפנות אותך לתזונאית בקופת החולים שתיתן לך ייעוץ אישי

מנהל פורום התנהגות בריאותית