כמה קלוריות אשה בהריון אמורה לצרוך?

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

01/01/2007 | 14:40 | מאת: תהילה

אבל זו כמובן ועןת רווחת. יותר משאת צריכה להגדיל את כמות הקלוריות, את אמורה להתחיל לאכול נכון. נכון זה מגוון ולהוריד כל ממתיק מלאכותי באשר הוא, לא לעשן ולא לצרוך משקאות אלכוהוליים. הגדלת כמות הקלוריות תצריך אותך להלחם קשה אחר כך וזה בדיוק לא הזמן לעשות דיאטה בזמן הריון.

01/01/2007 | 22:19 | מאת: א

את שואלת שאלה שהתשובה עליה צריכה להיות מספר כלשהו, אבל מה לעשות, ותזונה ברפואה זה לא מדע מדוייק, ובוודאי מה שמתאים לך לא בהכרח מתאים ורצוי לאשה אחרת בהריון. לכן, אם יש לך ספק או בעיה כלשהי בנושא התזונה או בנושא המשקל שלך, ייעוץ אישי אצל תזונאית, שמבינה במיוחד בתזונה בהריון, ייתן לך תשובות.. אפשר גם בקופת החולים עם הפנייה של רופא משפחה, במידה ויראה צורך בכך.

מנהל פורום התנהגות בריאותית