האם מחבט(טפלון*) ללא שמן שמוכרים הוא בריא לטיגון ?

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

09/12/2006 | 18:29 | מאת: winner

אני אישית משתמש בו עם חמאה ויוצא מאוד טעים :) * אם אני לא טועה.

09/12/2006 | 19:13 | מאת: winner

אולי אתה מכיר אדם (מומחה אמיתי)שלדעתך כדאי לי להתיעץ איתו בקשר לבעיה שלי ?

לי איזה מומחה את צריך. גם כך אני לא מכיר מומחים.

מהמטבח. אם אני ממילא משתמש בשומן כלשהו, חמאה או שמן זית, למה אני צריך מחבת לא דביקה וגורמת מחלות? הטפלון לאט לאט חודר לאוכל ויכול לגרום פגיעה במערכת העצבים.

http://www.epa.gov/sab/pdf/2006_0120_final_draft_pfoa_report.pdf

13/12/2006 | 12:52 | מאת: winner

תוכל להסביר איפה להסתכל בתוך המסמך הענקי הזה ? לא ממש מבין אותו.

15/12/2006 | 17:39 | מאת: winner

אני אקרא אותו כעת מקווה שאצליח להישאר מרוכז עד סופו :) בכל אופן , איזה מחבטות לקנות כי נראה לי שכל המחבטות היום מטפלון ?

מנהל פורום התנהגות בריאותית