מוצרים ללא גלוטן לתינוקות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

04/12/2006 | 11:40 | מאת: נטע

שלום לך יש לי ילדה בת שנה היום שניזונה מאז שנולדה מסימילאק + דייסה. היא סובלת מריפלוקס רציני וגם ההתפתחות שלה מאד איטית. הייתי מעוניינת לדעת אם כדאי לשנות לה את הסימילאק למוצר ללא גלוטן אחר והאם המוצר התחליפי שווה בערכו מבחינת הערך הקלורי לדייסה או לסימילאק מפני שגם המשקל שלה נמוך. כעיקרון זאת ילדה שסובלת מעצירויות וכאבי בטן ואני נורא מפחדת לשנות לה את התזונה. יש לך הצעה בשבילי ?

בקישור הבא: http://www.celiac.org.il/

08/12/2006 | 11:17 | מאת: יעל

יש בחור שמאוד עוזר בנושאים כאלה. שמו יונתן, וניתן למצוא אותו באי מייל : [email protected].

מנהל פורום התנהגות בריאותית