הרזייה,פעילות גופנית ואומגה 3

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

05/10/2006 | 10:50 | מאת: chelli

שלום רב! רציתי לשאול אני בת 38 שוקלת 70 פלוס ,מזה כארבעה שבועות חמש עד שש פעמים בשבוע צועדת בימי חול 40דקות ובסופי שבוע שעה פלוס,מתאמנת בסטודיו C שלוש פעמים והתחלתי ליטול קפליות שמן דגים.השאלה כמה קפליות של השמן נחוצות לי ובנוסף לילדים בני 9 ו-13.והאם אני ארזה כתוצאה מכל הקומפלקס . תודה

בתחילה תהיה בניה של שרירים ולכן הירידה במשקל לא תהיה מהירה. לאחר מכן, כשיהיו די שרירים, הירידה במשקל תתחיל, אבל אסור לחדול מהפעילות הגופנית. אומגה 3 לא תורם בהכרח להרזיה, אבל אסור לרגע להפסיק לקחת מזה, רצוי לפחות שתי קפליות ליום. מותר עד 6. אם תתני לילדים גם אומגה המיועד לילדים תתרמי לריכוז שלהם וליכולת האינטלקטואלית שלהם, כמו גם לבריאותם הכללית.

מנהל פורום התנהגות בריאותית