חוות בריאות/תוכנית הרזייה מרוכזת

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

30/09/2006 | 12:25 | מאת: בתיה

שלום, רציתי לברר האם יש בארץ תוכנית מרוכזת כלשהי במתכונת של חוות בריאות, המשלבת דיאטה וספורט במסגרת 'מחנה' סגור (משהו כמו בתוכנית 'לרדת בגדול'), הכוללת פיקוח רפואי (עבור אנשים עם בעיות סוכר וכו'). תודה.

אם היה דבר כזה זה בטח לא היה זול. האם המקרה כל כך קיצוני שצריך מקום סגור ומפוקח?

06/10/2006 | 19:01 | מאת: winner

התוכנית של וינגיט ליף אבל היא יקרה מאוד . כ-10000 ש"ח .

23/10/2006 | 14:32 | מאת: משה שפרן

כנסי לאתר שלנו www.wellnessclub1.com צרי קשר ואשמח לעזור לך משה

16/09/2007 | 10:32 | מאת: מלכה צופיה

שלום, רציתי לברר אם יש תכנית הרזיה מרוכזת לחולי סכרת , תכנית המשלבת גם פעילות גופנית תכנית הכוללת לינה או בתנאי פנימיה עם פיקוח. תודה

16/09/2007 | 10:32 | מאת: מלכה צופיה

שלום, רציתי לברר אם יש תכנית הרזיה מרוכזת לחולי סכרת , תכנית המשלבת גם פעילות גופנית תכנית הכוללת לינה או בתנאי פנימיה עם פיקוח. תודה

16/09/2007 | 20:34 | מאת: טובה

חוות בריאות במצפה אלומות - מקום מצויין לבעיה זו http://www.alummot.co.il/default.asp?PageID=1

12/06/2008 | 15:49 | מאת: רינת

רציתי לדעת אם קיימת תוכנית בריאות , כמו קייטנת קייץ לילדים הכוללת בתוכה פעילויות ספורט ולמידת הרגלי אכילה נכונים , בפיקוח אנשים מקצועיים.

12/06/2008 | 18:40 | מאת: וינר

כי קייטנה מסוג זה יוצרת סביבה מלאכותית שתעלם מייד עם תום הקייטנה. לדעתי ,כאיש מקצוע ,הטיפול הטוב ביותר לעודף משקל בילדים זה דיאטן תומך והמבין את הדינמיקה בבית ואת אופי האכילה המשפחתית ושל הילד. ככה כל המשפחה תרוויח משיניו הרגלים איטי וטוב . בהצלחה.

23/12/2008 | 17:58 | מאת: חנה סולודוך

מעוניינת לשמוע פרטים ולהרשם

מנהל פורום התנהגות בריאותית