אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

26/10/2004 | 15:34 | מאת: לירון

שלום, אני סובלת מאטופיק דרמטיטיס ובעבר קיבלתי מרופא העור שלי את התרופות הבאות: zinnat 500 mg tab ו- משחת אלידל. 2 התרופות מאוד עזרו לי בעבר הגירודים והכתמים בעור עברו, אך כיום הם חזרו מעט בכף היד ורציתי לדעת על האנטיביוטיקה הזו, מהי ומה תפקידה,כמו כן על המשחה, האם רצוי שאני אקח אותם שוב, רק שאני לא יודעת אם זה האנטיביוטיקה או המשחה שפתרו את הבעיה אז. אשמח לעזרה מאוד דחוף, תודה לירון

זה הפורום הכי פחות מתאים לשאלתך, לצערי, אלא אם יש פה מישהו שסבל מזה בעבר.

28/10/2004 | 02:07 | מאת: רונית

28/10/2004 | 01:41 | מאת: רונית

אבל כן סבלתי מכאב ראש כשנסיתי לשחזר את צעדי בנוגע למה שעזר או לא עזר לי בכל מיני מקרים... אולי תפני שוב לרופא עור וכך תוכלי לקבל את הטיפול המושלם עבורך? זה הרי עזר בפעם הקודמת, לא? הרופא בטוח יוכל לאמר לך גם מה פתר את הבעיה אגב,לפעמים לכמה בעיות יש את אותן הסימפטומים וכך נוצר מצב מטעה זה כמו שאומרים על בעיות בגרון- נראה כמו חיידק, נשמע כמו חיידק .....ובבדיקות מעבדה לא מוצאים כלום אז זה ברווז...אמממ זאת אומרת וירוס! ( טוב אף אחד לא אומר את זה בדיוק, רק אני, מנסיון מרגיז:)

03/11/2004 | 09:02 | מאת: נאווה

לירן שלום, בקישור שלהלן תוכלי למצוא מספר עצות טבעיות לטיפול בבעייה. את ודאי מבינה כבר בשלב הזה של המחלה שמשחות ותרופות לא פותרות את הבעיה הזאת ולרופאים בעצם אין פתרונות. http://naturemed.co.il/nf/forum.asp?forum_id=8&page=8

למה להמנע מדבר שעזר ולחפש במקום אחר? כדאי לנסות שנית ואם הבעיה נעלמת, באה ישועה, אפילו זמנית.

מנהל פורום התנהגות בריאותית