ויטמין C

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

28/04/2006 | 20:00 | מאת: עידן

שלום לך מורי פישל לפני כשנה התחלתי לקחת ויטמין C בלי שום סיבה מיוחדת אלה רק למניעה וחיזוק המערכת החיסונית . יש לציין שה"הארה" הגיעה לאחר שחליתי בפריקרדיטיס {וירלי} שחלף ועבר טפו טפו טפו בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת . כיצד יודעים שהגוף נמצא בעודף ויטמין C ? שמעתי שזה מסוכן . כרגע אני לוקח 500 מ"ג ליום בן 25 עושה ספורט באופן קבוע מבנה רזה לא מעשן . תודה

ולכן הוא נשטף החוצה כשיש עודף ממנו. הכמות שאתה לוקח אינה רבה באופן יוצא דופן. ההמלצה היא 90 מ"ג ביום לגברים, אבל זו המלצת חסר מצחיקה ולא משמעותית. פרט לחיזוק המערכת החיסונית ויטמין C מהווה גם נוגד חימצון חזק, המתחזק גם בנוכחות ויטמין E הנמצא בעלים ירוקים.

מנהל פורום התנהגות בריאותית