שאלה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

17/04/2006 | 17:38 | מאת: רויטל

שלום לך אני לא יודעת עם הגעתי למקום הנכון ילדתי לפני שלושה שבועות עם מוגלובין 8.3 (טלסמיה מינור) בינתיים העלתי בעזרת תזונה "ברזל" ל- 10.3 שזה מבחינתי גבוה עשיתי בדיקה של תפקודי כבד נאמר לי שערך אחד גבוה (אינזים) אני לא יודעת בדיוק איזה נאמר לי שזה יכול להיות תגובה מהלידה ולחכות חודש ואז לעשות עוד בדיקה שאלתי איך אני יכולה לנקות את הכבד אם הוא עמוס (בעזרת אוכל? תוספי מזון?) וזה קצת מאוד הלחיץ אותי (ואני מטבעי נלחצת ) השמח לתגובה תודה מראש.

ואני ממש לא בכיוון. קראתי מאמר שכדי לנקות את הכבד יש לעבור דרך דיאטה מחמירה של ירקות מרוסקים לתקופה ארוכה. זה אולי לא טעים ובמצבך שלאחר לידה את צריכה תזונה מאוזנת יותר.

מנהל פורום התנהגות בריאותית