מזון מהונדס גנטית

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

10/04/2006 | 21:23 | מאת: איל

האם אכילת גבינת סויה שעל אריזתה כתוב "ללא הנדסה גנטית" נחשבת להתנהגות בריאותית?

די בעובדה הפשוטה שסויה מונעת ממך קליטה של B12 ושהיא עתירת פיטואסטרוגנים שצריך להמנע מאכילתה.

11/04/2006 | 08:59 | מאת: יהודה

יש רבים החולקים עליה! יש מחקרים לכאן ולכאן. הסויה היא קיטניה. הקיטניות עשירות בחלבון, ויטמינים, מינרלים, בסיבים תזונתיים ויש להן ערך גליקמי נמוך. בכל הקיטניות יש פיטו אסטרוגנים בכמות זו או אחרת. בסויה ובכל הקיטניות יש חומרים אנטי סרטניים, הם מורידים רמת כולסטרול, מאזנים סוכר בדם ומועילים לבריאות הלב וכלי הדם. ההשתלחות של מרקולה בסויה היא רק דעה אחת. אפילו משרד הבריאות הזהיר והשמרן לא אסר שימוש בסויה. חג שמח

25/04/2006 | 08:41 | מאת: אלקנה

בפורום אנטי-אייג'ינג כותבת ד"ר לזרוביץ ב-22.4 וכן ב-23.4 דברים הפוכים לדבריך. אבקש התייחסותך.

מנהל פורום התנהגות בריאותית