פיטריה בציפורן

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

17/11/2004 | 12:03 | מאת: לילך

יש ליפטריה בציפורן ברגל וקיבלתי טיפול תרופתי של ניזורל 200 מ"ג כדור אחד כל יום. לקחתי את הטיפול במשך שלושה חודשים והייתי צריכה להמשיך עוד שלושה חודשים. הפסקתי את הטיפול כי אני רוצה להיכנס להריון . כמה זמן אני צריכה לחכות (שמעתי כמה דעות של רופאים כל אחד אמר לי משהו אחר). מה הסיכונים בלהיכנס להריון לפני תקופת המתנה.

01/01/2005 | 22:44 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

לא מומלץ שימוש בניזורל כתרופת הבחירה לפטרת בציפורניים קימים היום כדורים יותר יעילים לתקופת זמן קצרה יותר עם פחות תופעות לוואי בכל מיקרה מומלץ לפנות למרכזי מידע טיפול תרופתי בנשים הרות ביח בלינסון או תהש

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור