גרודים ברגליים.

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

16/11/2004 | 23:42 | מאת: מירב

יש לי בעיה שמלווה אותי מספר שנים, והיא גרודים ברגלים. הרגליים נקיוית מפצעים ו\או אודם, והתופעות היחידות הנראות על הרגליים הם הפציעות אותן יוצרות ציפורני. הייתי אצל מספר רופאי עור, ורובם ניסו לטפל בבעיה על ידי משחות שונות ומגוונות, אך ללא אועיל ... הדבר היחידי שעזר להרגעת הגירודים היו כדורי סידאלין. מה הוא גורם הגרודים? האם אפשר לטפל בבעיה בדרך אחרת מאשר טיפול ממושך בכדורים אלו? אוסיף ואומר שיש לי אסטמה נשמתית האם יתכן שזוהי אסטמה בעור?

01/01/2005 | 22:34 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

במידה ואין סימני פריחה עורית לעיתים הגורם הוא יובש בלבד ולכן מומלץ שימון לעיתים קרובות לעיתים גרד לבד גם יכול להגרם מרגישות למגע ומומלף ביצוע טסטים עוריים כולל סידרת נעליים

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור