תגובה אלרגית המתבטאת הברת פצעונים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

16/11/2004 | 22:48 | מאת: אלון

שלום מאז גיוסי לצבא לפני כשנה החלו להופיע פצעונים קטנים ומעט כואבים על חלקי גופי הבאים במגע עם המדים(65%פוליאסטר ו35% כותנה).הפצעונים מופיעים בעיקר בחלק העיון של הרגל והעורף(החלקים שבאים הכי הרבה במגע עם המדים). בעבר היה לי בגד ים שהיה מ50% פוליאסטר ו50% ניילון וגם אז היו לי את אותם פצעונים באזור הישבן ואלה נעלמו רק כאשר הוחלף הבגד ים ל100% נילון. רציתי לדעת אם יכול להיות שאני רגיש לחומר הפוליאסטר ואם כן כיצד יש לטפל בבעיה תודה אלון

01/01/2005 | 22:30 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

תיתכן רגישות מומלץ ביצןע טסטים עורים ולבישת מדים של 100% כותנה בלבד

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור