שמן תינוקות

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

16/11/2004 | 16:43 | מאת: מיקה

שלום ד"ר שוחט בעבר סבלתי מעור יבש והיום לאחר כל מקלחת אני מושחת את גופי בשמן תינוקות. עכשיו עורי נעים ורך למגע- וזה הבדל משמעותי! קראתי שהשמן סותם את הנקבוביות ומונע מלכלוך המצטבר (מזיעה וכו') להתנקז החוצה ולכן נוצרים פצעונים בעור. רציתי לשאול האם זה נכון ואם כן האם כדאי לי לי להפסיק לחלוטין או רק להוריד מינון? האם לקרם גוף יש את אותן ההשפעות? תודה רבה ויום נפלא :)

01/01/2005 | 21:51 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

אין שום מניעה בהשך שימון הגוף בשמן תינוקות או קרם גוף תמשיכי להנות

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור