שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

07/11/2004 | 18:12 | מאת: רונית

שלום ד"ר המלצת לי להתשתמש בקליגמן (4 אחוז הידרוקינן) להבהרת כתמי לייזר,הרופאה הביאה לי אך נראה לי שלא השתמשתי נכון כי זה עשה לי אדום למשך כמה ימים,שמתי כמות נכבדה ונשארתי עם זה יום שלם, 1.האם צריך לשים זמן מסוים ואז להוריד? 2.מהי הכמות,שכבה או ספיגה? 3.באיזו תדירות להשתמש? 4.האם הקרם חייב להשאר בקירור? תודה רבה

13/11/2004 | 10:19 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

הקרם חיב להיות בקרור יש למרוח כמות קטנטנה על הפנים אסור למרוח באזור העפעפים שבוע ראשון יש למרוח לסרוגין יום כן יום לא מומלץ למרוח פעם ביום בערב ובבוקר למרוח קרם הגנה משמש הקרם צריך להיספג ואסור למרוח כמות רבה יש להשתמש לפחות לחודשיים

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור