מבקש עזרה דחוף בקשר לפטרת בציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

24/10/2004 | 12:12 | מאת: מישהו

יש לי 2 שאלות: ראשית- הייתי מבקש לדעת ממה בדיוק נובעות פטריות בציפורני הרגליים והידיים? שנית- וכיצד ניתן להימנע מכך שדבר זה לא יקרה בעתיד כי יש כאלה שזה פשוט הופיע אצלם לפתע בהתקפה ובפתאומיות. הודה לך מאוד אם תתייחס לשאלתי.

27/10/2004 | 22:46 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

מדובר בזיהום של העור והציפורניים בסוגי פטריה שונים חלקם מקורם בבעח חלקם באדמה וחלקם האדם הוא המאכסן העיקרי מדובר לעיתים בנטיה של האדם ולעיתים קימות משפחות בהם הנטיה להידבקות גבוהה יותר

27/10/2004 | 22:46 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

מדובר בזיהום של העור והציפורניים בסוגי פטריה שונים חלקם מקורם בבעח חלקם באדמה וחלקם האדם הוא המאכסן העיקרי מדובר לעיתים בנטיה של האדם ולעיתים קימות משפחות בהם הנטיה להידבקות גבוהה יותר

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור