התייעצות לגבי אקנה..

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

18/10/2004 | 19:59 | מאת: מאמי1986

שלום...אני בת 18 וחצי. לפני כחודשיים התחילו להופיע לי פצעי בגרות על הפנים (חשוב לציין כי בעבר לא היו לי כלל פצעים וזה פתאום הופיע ככה בהתקפה, כמו זיהום, או אלרגייה ממשהו..) הלכתי לרופא עור והוא אמר לי לקחת מינוציקלן פעמיים ביום והפנה אותי לרופא נשים כדי לקחת גם גלולות דיאנה מפני שהגלולות האלו גם משפרות את עור הפנים... כבר חודשיים שאני נוטלת את האנטיביוטיקה "מינוציקלן" ולוקחת את הגלולות ואני לא רואה שיפור.. היום אמא שלי חזרה מהרופאה שלה והיא אמרה לי ששהיא דיברה איתה על המקרה שלי הרופאה שלה הציעה להמשיך עם האנטיביוטיקה ובנוסף לכך להשתמש עם סבון "נטרוג'ינה" ועם המשחה "בנזק 10" ........ האם מישהו ניסה פעם את הסבון והמשחה האלו?.... ואם כן תוך כמה זמן אני אראה תוצאות? מה עלי לעשות?...

24/10/2004 | 10:59 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

מדובר בתכשירים מקומים לטיפול באקנה הגורמים ליובש קל של עור הפנים במידה ואין שיפור לאחר חודש נוסף של טיפול יש לשקול העלאת מינון המינוצין או החלפת הטיפול

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור