מחפש תרופה נגד Pityriasis Lichenoides

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

27/08/2004 | 19:59 | מאת: אריה

שלום דוק. אני סובל מגירוד ודלקות עור מטרידות כבר כ 10 חדשים. נעשו לי ביופסיות ואובחנתי שיש לי PLC. אני בן 53 לא סובל ממחלות ומעולם לא הייתה לי מחלת עור או מין. משחות סטראוידיות עוזרות, אבל לא יכול להמשיך להשתמש בהם לאורך זמן כידוע. לא הצלחתי לקבל פיתרון למחלתי, לא מקופח שבו אני חבר ולא ממרפאות חוץ של בית חולים בדרום. האם תוכל ליעץ לי, ולהציע דרכים לפתרון הבעיה. מודה לך. אריה

28/08/2004 | 18:55 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

טיפול בuv יכול לעזור ולעיתים גם קורס טיפולי בטטרציקלין מומלץ לפנות למחלקת עור ביח סורוקה

29/08/2004 | 02:21 | מאת: אריה

תודה ד"ר שוחט. הבעיה שבמרפאות חוץ בבי"ח סורוקה לא ממהרים לתת לי שום טיפול. אמרו לי לחזור אחרי חודש וחצי, חזרתי ושוב אמרו לי לחזור בעוד חודש וחצי ובאותו זמן לא להשתמש בשום תכשיר קוסמטי ורק בסבון תינוקות היפואלרגני. התסמינים שלי הנראים לעיין כנראה לא מספיק חזקים אבל יש לי גרוד די חזק, ולפעמים יוצאים גם פצעים די לא נעימים... לא מבין למה הרופא לא רוצה להחיל עלי טיפול... גם בקופ"ח שמשם נשלחתי למרפאות החוץ אין פתרון נראה לעיין... האם אוכל לבקש מקופ"ח טיפול בטטרציקלין לפחות? תודה

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור