כמה זמן לאחר החלמת פצע הרפס אפשר לבצע טיפול לייזר?

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

20/12/2016 | 00:37 | מאת: חן

הטיפול הוא בגוף ולא באזור השפתיים. בכל מקרה חשבתי להתחיל כדורי זובירקס לשם מניעה בגלל שההרפס בא והולך. האם מומלץ? תודה!

29/12/2016 | 14:47 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

אם טיפול הלייזר אינו באיזור הפנים אין צורך בנטילת טיפול מונע בכדורי זובירקס. התעוררות הרפס בעקבות טיפול עלולה להיות בגלל טיפול קרוב לאיזור בעור בו בדרך כלל יש התפרצות של הרפס באשר לטיפול מונע קבוע בכדורי זובירקס - לרוב מומלץ רק למי שסובל מהתקפים של הרפס בתדירות גבוהה , מספר פעמים בחודש .

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור