סימן מעל השפתיים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

15/12/2016 | 21:29 | מאת: ליאל

לפני שלושה שבועות בערך היה לי יובש בשפתיים והרפס,מאז שהוא עבר לי יש לי כתם שחור מסביב לשפתיים בצורה של השפתיים כאילו והוא לא עובר,זה לא יובש כי אני נוגעת וזה פשוט חלק מהעור השאלה שלי ממה זה נגרם ואיך אפשר לטפל בזה?

15/12/2016 | 23:19 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

הרפס ו/או יובש בעור יכולים לגרום לדלקת עורית. כאשר הדלקת חולפת יכולה להשאר היפרפיגמנטציה ( עודף פיגמנט ) באיזור בתלות בגוון העור והנטייה . בדרך כלל פיגמנטציה זו עוברת עם הזמן . אני ממליצה להקפיד על הגנה משמש עם מסנן קרינה spf 50 ולקבוע תור לייעוץ רופא עור מומחה העוסק בטיפולים אסתטים לחוות דעת לגבי טיפול אפשרי

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור