רט-אויט

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

26/05/2006 | 18:18 | מאת: סיוון

שלום אני בת 20 ואני סובלת מבעיית אקנה. היו לי הרבה פצעונים קטנים על הפנים אבל ללא מוגלה. הלכתי לרופא עור על מנת לטפל בבעיה הזאת והוא רשם לי משחת רט- אויט פעם ביום שכבה דקה בערב. נאמר לי שבשבועיים הראשונים תתיתכן החמרה במצב הפנים וכך היה, אבל כיום אני כבר חודש מאז שהתחלתי את הטיפול והמצב הרבה יותר גרוע ממה שהיה בתחילה. נהיו לי פצעונים אדומים ומוגלתיים, וכל יום יוצא לי אחד חדש. בנוסף הפנים שלי כואבות שנוגעים באיזורי הפצעים. האם צריך להפסיק את הטיפול, או שזה משהו נפוץ בטיפול עם המשחה הזאת?

29/05/2006 | 10:39 | מאת: ד"ר אשר יהב

הייתי ממליץ לך דווקא לנסות להתאפק ולהמשיך את הטיפול שהרי אם תעשי כן - בסופו של דבר יהיה קרוב לוודאי שיפור גדול . יתכן שאת זקוקה לטיפול נוסף דרך הפה אך לא במקום רטאוויט אלא בנוסף.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור