שימוש ברט-אויט

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

26/05/2006 | 00:07 | מאת: הדס

היום קיבלתי מרשם מרופא עור לטיפןל ברטין A, שם המשחה רט-אויט, הרופא מיד רשם לי זאת, ללא הסוס. כאשר הגעתי הביתה קראתי בהוראות 2 דברים שהטרידו אותי ואודה אם תסביר לי : 1. כתוב שאין להשתמש בהריון, ואם מתכננים הריון יש להיוועץ ברופא. מדוע והאם יש סיכון לתווך ארוך? 2. המשחה יכולה לגרום לרגישות מיוחדת בשמש. האם אפשר להשתמש בקיץ עם הגנה ? תודה מראש

29/05/2006 | 10:45 | מאת: ד"ר אשר יהב

אפשר להשתמש בהחלט יחד עם קרם הגנה . בנוגע לכל האזהרות למיניהן שכתובות בפרוספקט של התרופה - הרי שכל האזהרות האלה הן בגדר של כסת"ח של חברות התרופות! באופן מעשי אין חשש להשתמש במשחה בזמן ההריון לשטחים קטנים ומוגבלים כמו הפנים .

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור