ויטיליגו

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

19/05/2006 | 21:17 | מאת: גל

שלום ד"ר יהב אשר לי יש ויטיליגו בגב כף היד, אני מעוניינת לשפר את מראה גב כף היד באמצעות איפור קבוע שמחזיק לשלוש שנים, כשאני יוצאת מהבית אני מאפרת את ידיי במייק אפ גוף (לא נוח במיוחד) שאלתי האם אתה יודע על מקום שבו ניתן לעשות זאת ? והכי חשוב מה דעתך? קשה לי לקבל את הויטיליגו בידיים , ומחפשת דרכים לשפר ולהקל על הרגשתי תודה רבה גל

22/05/2006 | 23:53 | מאת: ד"ר אשר יהב

איפור קבוע איננו טיפול רפואי כי אם פרוצדורה קוסמטית המבוצעת ע"י קוסמטיקאית ולכן לא אוכל להביע כאן דיעה. ראי גם תשובות קודמות שלי בנושא ויטיליגו בפורום.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור