עור מחוספס

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

19/05/2006 | 16:04 | מאת: ליז

שלום. לתינוקת שלי בת שנה ו 7 חודשים יש מין חיספוס בעור כבר איזה שנה. כמעט ולא רואים את זה רק כנוגעים בעור שלה מרגישים את החיספוס. זה נמצא על חלק מגופה במיוחד ברגליים קצת בטוסיק וקצת בגב. לא נראה שזה מפריע לה או מגרד לה. חשבתי בהתחלה שזו פיטריה ומרחתי קרם נגד פטריה אבל זה לא נעלם. חשבתי זה גם עונתי ושזה יעבור וזה עדיין שם. מין נקודות קטנות מאוד כאלה מחוספסות שכמעט ולא רואים. מה הטיפול? ניסיתי גם כל מיני קרמים ושמנים אבל כלום לא עוזר. לפי התיאור שלי יש לך מושג מה זה? או שעדיף שאפנה לרופא עור לבדיקה? תודה מראש.

22/05/2006 | 23:48 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

אין אפשרות לעשות אבחנה מדויקת ללא בדיקה אצל מומחה. יתכן שמדובר בהפרעה תורשתית כלשהיא .לרוב ניתן לשפר מצבים כאלה בעזרת טיפול חיצוני הולם.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור