משחת סטרואידים וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

18/05/2006 | 11:22 | מאת: יעל

אני אמורה לחזור לטיפולי פוריות בעוד כשבועיים. יש לי בגב גירוי אלרגי ורופא עור נתן לי עבורו משחה המכילה סטרואידים למריחה למשך עשרת הימים הבאים. כשקראתי את ההוראות על המשחה ראיתי שהמשחה אסורה לשימוש על נשים בשליש הראשון של ההריון. האם קיימת סכנה כלשהיא בשל השימוש במשחה אם בערך שלושה-ארבעה ימים אחרי סיום השימוש בה אני אמורה לעבור הפרייה? האם עלולה להיות השפעה עתידית על העובר במקרה של הריון החודש? תודה רבה

21/05/2006 | 18:42 | מאת: ד"ר אשר יהב

אין שום סכנה מעשיתכזאת לא במקרה שלך וגם לא בזמן ההריון . האזהרות שכתובות על הפרוספקט מטרתן כסת"ח לחברות הפארמה בלבד.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור