לקיחת כדורי טרבינאפין בהנקה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

18/05/2006 | 11:19 | מאת: שרית

שלום, אני סובלת בפטריות בציפורניים ובכפות הרגליים כבר שנים, ואחת ולתמיד החלטתי לטפל בבעיה. הרופא העור שלי נתן לי את הכדורים הללו, טרבינאפין, ובמהלך ההריון אמרו לי לא לקחת את הכדורים. כעת ילדתי והמצב ברגליים ממש נורא ולא אסטתי, ורציתי להמשיך לקחת את הכדורים, שגם עלו לי הרבה כסף, ובקושי השתמשתי בהם. כעת אני מניקה, ורציתי לשאול האם הכדורים הללו מתאימים ולא מזיקים בתקופת ההנקה. תודה מראש, שרית

לקריאה נוספת והעמקה
21/05/2006 | 18:45 | מאת: ד"ר אשר יהב

היות ולא ידוע מספיק על נזקים אפשריים לתינוקות יונקים בגיל הרך והיות ולא מדובר בטיפול דחוף שלא סובל דיחוי - הרי שהייתי מעדיף לחכות מספר חדשים ולדחות את מתן הטרבינפין עד לאחר סיום ההנקה.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור