palmar postulosis

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

11/05/2006 | 13:03 | מאת: נילי

נשלום רב, אני סובלת מהמחלה שצויינה מזה 7 חודשים, טופלתי במשחות המכילות סטרואידים בהצלחה זמנית. כ"כ התחלתי לקחת כדורי neotigason 25 m"g ,לאחר 30 ימים הטריגליצרידים עלו פי שתיים,כאשר לא היה שיפור במצב כפות הידיים והרגליים.הפסקתי את הטיפול. אני מעונינת לקבל מידע על אפשרויות הטיפול לפי הנתונים שמסרתי. בברכה ילי

21/05/2006 | 18:51 | מאת: ד"ר אשר יהב

ישנם כמה וכמה טיפולים בPPP כולל תרופות שונות דרך הפה - כולל תרופות שונות חוץ מנאוטיגזון ועם תופעות-לוואי הרבה פחות מדאיגות מתופעות הלוואי של נאוטיגזון .

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור