2 בעיות מטרידות

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

25/04/2006 | 20:35 | מאת: קרן

בת 30 עם עבר בבלוטת המגן כשנה לאחר טיפול בקרינות ביוד רדיו אקטיבי. בקיץ שעבר התחיל להופיע על גופי חספוס של העור חשבתי שמדובר ביובש ולכן לא התייחסתי,לאחר זמן מה החספוסים התחילו להתפשט לי בגוף כולל בטן וגב. הייתי אצל רופא העור שאמר לי שזה שום דבר אלא זקיק של שערה שעושה את כל הבליטות הללו,האם יש לך מושג במה מדובר? או שאני צריכה לחזור לרופא שיאבחן שוב?בנוסף התחילו להופיע לי נקודות חן בצבע אחידבכל מיני מקומות בגוף הן גדלות ומתפשטות האם יש קשר?

18/05/2006 | 20:01 | מאת: ד"ר אשר יהב

ישנה אפשרות שהטיפול ביוד רדיואקטיבי גרם לתת-פעילות של בלוטת התריס וזו יכולה להיות הסיבה ליובש! נוסף למתן טיפול הורמונאלי לתיקון המחסור - הטיפול יכלול גם משחות מרככות שונות!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור