בעיות עור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

24/04/2006 | 21:46 | מאת: אילנית

שמי אילנית ואני סובלת מאקזמה נוראית בין האצבעות בידיים וכן מאחורי האוזנים בנוסף יש לי פצעים בראש שמלווים בריח נוראי הייתי אצל רופא עור והנ"ל טען שזה סוג העור שלי ואני צריכה לחיות עם זה נתנו לי משחה בשם טבעקוטן לפי דעתי כשאני נמצאת בלחץ זה יוצא אציין שזה נורא מגרד מה לעשות אני לא יכולה מידי כמה חודשים לקבל תופעה זו או שאני צריכה לחיות עם זה תודה מראש

18/05/2006 | 19:55 | מאת: ד"ר אשר יהב

בשום אופן אינך צריכה לחיות עם זה!! אין לי ספק שאפשר לעזור לך!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור