פטרת צפורני הרגליים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

24/04/2006 | 21:13 | מאת: דיה

לאחר טיפול במשחה מאוד יעילה בפטרת במשך חצי שנה היה שיפור מדהים עד כמעט חיסול הבעיה ,אך מסיבות של נסיעה הפסקתי את הטיפול והפטרת חזרה במלואה. לכן אני מטלבטת אם בכל זאת לקחת את הכדורים המומלצים על ידי רופא או להמשיך את הטיפול במשחה שהטיפול ארוך ומיגיע ואולי אפילו לא מחסל את שורש הבעיה. מטרידה אותי האפשרות לפגוע בכבד בנטילת הכדורים למרות המעכב אחת לחדש בבדיקות דם. תודה רבה על תשובתך.

18/05/2006 | 19:51 | מאת: ד"ר אשר יהב

יש כיום סוגי כדורים חדשים שנחשבים למאוד בטוחים ואינם פוגעים בדרך כלל בכבד!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור